FLAWLESS Hudvårdsprodukter

FLAWLESS Cosmetics By N&L


Vi skapade FLAWLESS då vi insåg att det var för bra för att låta bli. Med unika recept och noga utvalda råvaror gör vi skillnad.
Hudvård som har betydelse för både vår hud och miljö med innehåll som är naturligt på riktigt, veganskt och djurvänligt.

Våra ansiktsoljor är 100% naturliga och veganska.
De blandas för hand i små satser, för att säkerställa kvalitet och hållbarhet.
Produktens doft och färg kan variera mellan olika satser, eftersom vi använder naturliga ingredienser.


Nyckelingredienser i alla våra oljor:
Hampfröolja – Oljan pressas av ekologiska frö. Den är härligt grön i färgen, sjunker lätt in och ger huden en riktig näringsboost. Denna fina olja imponerar med sina balanserade fettsyror och innehåll av antioxidanter, bl a Q10 som skyddar mot fria radikaler. Sina antiinflammatoriska, cellförnyande egenskaper och förmågan att öka elasticiteten i huden. Den balanserar talgproduktionen och bygger upp hudens egna skyddsbarriär.
CBD / Cannabidiol från Industrihampa – Lugnande och antiinflammatoriska egenskaper som dämpar rodnad, irritation och utslag.
Agerar anti-age genom att stoppa fria radikaler och stimulera kollagenproduktionen. Detta ger ökad elasticitet, mindre rynkor och en fin lyster. Förebygger acne, genom att balansera talgproduktionen.
CBGCannabigerol från Industrihampa – Antiinflammatoriska, antibakteriella och lugnande egenskaper. En kraftfull antioxidant som bekämpar oxidativ stress, vilket ger huden en jämnare ton med fin lyster.   


FLAWLESS Faceoil består av näringsrika vegetabiliska oljor och välgörande extrakt.
Innehållet av nödvändiga fettsyror agerar mjukgörande och ger en fin lyster, samtidigt som antioxidanter
skyddar huden mot fria radikaler. Oljorna låser in befintlig fukt och bygger upp hudens viktiga skyddsbarriär.


FLAWLESS Beard oil är en unik och exklusiv blandning av vegetabiliska oljor och extrakt.
Alla ingredienser är speciellt utvalda för sina egenskaper och vid regelbunden användning kommer ditt skägg
bli mjukt, följsamt och välvårdat. Oljan lindrar ev irritation och låser in fukt och din hud kommer hålla sig mjuk och smidig.